SV Calafell, Humberto el Holandès Errante

Halycon 27 travelling around the ball with 70.000 nm behind her keel

Singlehander Humberto and his dog on her way for new adventures, now since many years
Lunes 8 Noviembre 2010.
Nou,graag natuurlijk. Na het K.R.O. programma van 7 november, DE REUNIE, zijn er natuurlijk mensen ( jullie dit nu lezen) die een kijkje verder nemen, en dus nu hier zijn aangekomen. Weet je, veel mensen verzinnen de mooiste ‘projecten’, de meesten om de wereld te verbeteren of zelfs te redden.
Vele bedrijven worden aangeschreven met de hoop dat er ‘iets los komt’.
Soms gebeurt dat ook, al denk ik dat vele bedrijven wel wat moe zijn geworden van al die ‘wereldprojecten’.
Mijn ‘project ‘ is super genieten van het varen en het leven onderweg.
Een erg mooi streven natuurlijk, vooral voor mezelf.
Als de wereld daar beter van word, nou, mooi natuurlijk. (soms heb ik het idee dat in mijn kielzog toch de wereld een klein beetje beter is geworden).
De laatste 10 jaar zijn er ongeveer 70.000 fotos en filmpjes gemaakt, een deel is te lezen en te zien op de web-page
www.nuriadevilanova.com en met you-tube click el holandes errante de calafell.
Leuk voor iedereen die heeft mee kunnen genieten van een afstandje, en uit de stapels mail blijkt dat er erg vriendelijke waarderingen voor mijn reizen zijn.
Op mijn reizen ontmoet je een enorme variatie van culturen, rassen, religies en alles wat er maar tegen word gekomen onderweg.
Iedereen met goede bedoelingen is altijd welkom geweest tot nu toe aan boord. Discriminatie in welke vorm dan ook bestaat niet op de “el holandes errante de Calafell”. Het is een enorm plezier om je een te mogen voelen met alle soorten variaties van mensen die er op onze wereldbol mee rondjes draaien.

Nu nog even wat practisch geschrijf ook natuurlijk. Nou, de boot moet nadat die is opgeknapt nog enkele dingetjes erbij hebben, zoals minder doorzichtige zeilen, een ankerkketting een autopilot, maar niet zoveel meer
o ja, nog wat muntjes om weer in de Pacific te geraken en jullie op nog erg veel meer belevenissen en fotos mee te laten delen.

Dus…… , je hoeft echt geen groot bedrijf te zijn om een stukje mee te doen om me weer zo een mooie reis te kunnen laten maken. Elke privee persoon die een muntje bij kan dragen is er 1 ,ervoor in de plaats heb je af en toe mijn filosofieen en belevenissen,en saaiheid ken ik eigenlijk niet.
Jullie, de lezers van deze web blog en de web page ga ik niet voor de gek houden met “wereldverbeterende” ideeen. Waar het er bij iedereen om gaat die gesponsoord wil worden is om te kunnen genieten van een reis zo mooi mogelijk.
Heel mijn reis deel ik alles met iedereen, en iedereen op mijn weg deelt met mij. Heb je ilusie om mee te doen met de komende avonturenreizen dan zou het erg fijn zijn als je met die DONATE knop TE VINDEN OP DE bLOG-PAGE www.elholandeserrantedecalafell.com in de weer gaat,dan komen we er wel weer.
Een logische reactie die ik soms hoor is, ja, mooi hoor,die gaat de hele wereld rond, en wij betalen de reis!!!!!
Ja, zo is het ongeveer wel Geen discussie daarover helemaal gelijk.
Dankjewel voor de interesse in mijn reizen. Hoop dat er enkelen van jullie, virtueel en practisch, mee kunnen en willen doen met een beetje hulp voor DE TERUGREIS NAAR DE ZUID-PACIFIC

Dan heb je zoiets als een venster, waardoorheen je wanneer gewenst ,even een blik kan werpen om ook mee te reizen.Even mee onderweg wanneer je wilt!

Dan krijgen we nog een hoop meer nieuws van EL HOLANDES ERRANTE DE CALAFELL, nieuws uit de mooiste plekjes die ik maar kan vinden. hee, DONATE is de knop hè. SALUDOS meedevaarders, waar jullie ook zijn.

Hoop dat er velen van jullie zich zullen registreren op de blog-page,dan horen we nog eens van elkaar, waar je ook bent , ook gemakkelijk om je kennis van de Spaanse taal een beetje bij te spijkeren.
You want to see more of the 10.000 pictures within 9 years of worldwide cruising, please continue to read this blog in spanish language

This entry was posted in Blogs. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *